Op 1 juni 2024 organiseert SWP-lidorganisatie de VAH een Landelijke Contactdag voor alle leden van de vereniging. Deze dag vindt plaats in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur Ontvangst met koffie / thee / fris en iets lekkers
  • 10.30 uur Algemene Ledenvergadering / ALV (of gelegenheid alvast het park in te gaan)
  • 11.30 uur Bezoek aan het park (op eigen gelegenheid)
  • 12.30 uur Lunch
  • 13.30 uur Einde gezamenlijke programma en gelegenheid om het park in te gaan.

Locatie

Diergaarde Blijdorp vind je op Blijdorplaan 8 te Rotterdam. Meer informatie over het park is te vinden op de website van Blijdorp. Download thuis alvast de Blijdorp-app om het maximale uit jullie bezoek aan het park te halen!

 

Afscheid Tom Nederveen

Na 12 jaar nemen we afscheid van onze voorzitter en penningmeester Tom Nederveen. Tom heeft veel voor de vereniging betekend en we staan dan ook even stil bij zijn aftreden. We willen je ook de mogelijkheid bieden zelf afscheid te nemen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering maken we bekend wie de nieuwe voorzitter, penningmeester en secretaris worden.

 

Kleurwedstrijd

Ter gelegenheid van deze Landelijke Contactdag organiseren we ook een kleurwedstrijd voor onze jonge leden. De link naar de kleurplaat vind je in de e-mail die je ontvangt na je aanmelding. Neem de de kleurplaat ingekleurd mee. Voor de mooiste inzendingen hebben we een leuke verrassing.

 

Kosten

De speciale VAH-ledenprijs (per aanmelding minimaal één VAH-lid) bedraagt € 17,50 p.p. voor volwassenen en € 12,50 p.p. voor de kinderen van 3 tot en met 12 jaar. De normale entreeprijzen van Blijdorp, exclusief eten en drinken, zijn € 27,- en € 22,- p.p. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Kinderen vanaf 13 jaar worden gezien als volwassenen.

Het betalen van de kosten wordt direct bij het online aanmelden gedaan via iDeal. Meld je je op een andere manier aan dan krijg je een betaalverzoek en betaal je € 2,- meer in verband met het extra werk.

De parkeerkosten à € 10,- worden door de VAH vergoed. Maximaal 1 auto per aanmelding.

 

Aanmelden

Je kunt je tot en met 20 mei aanmelden via het aanmeldformulier op de website van VAH.
Om dit te kunnen invullen moet je zijn ingelogd als lid.