Vind jij het vaak lastig om een weg te vinden in het leven met jouw chronische pijnaandoening? Loop jij ook tegen onbegrip aan en vind je het moeilijk om de juiste balans te vinden? Goed nieuws! In september gaan er weer online cursussen Sterk met Pijn van start!

Deze cursus is bedoeld om mensen met chronische pijn een steuntje in de rug te geven. Wij zetten ons graag in om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een manier om met pijn om te gaan.

Tijdens elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Door met ons als begeleiders en lotgenoten in gesprek te gaan zal je een beter beeld krijgen van wat chronische pijn met je doet en hoe je ermee om kunt gaan. Belangrijk is dat je zelf weer de regie in eigen hand neemt.

De online cursus is een laagdrempelige manier om mee te doen: gewoon vanuit huis. De cursussen starten in september 2024 en worden op de maandag- en dinsdagochtend, en dinsdagavond gegeven.

Meer informatie

 • Lees op de website meer informatie over de cursus Sterk met Pijn. Er is ook apart meer info te lezen over de online cursus.
 • De cursus bestaat uit:
  – een introductiebijeenkomst
  – cursusbijeenkomsten (10 keer/anderhalf uur met pauze)
  – een terugkombijeenkomst na drie maanden
 • De eigen bijdrage voor de cursus is vastgesteld op €65. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze kosten, vraag het vooral na. Voor dit bedrag ontvang je bij de eerste cursusbijeenkomst het boek “Lieve Help” van Anna Raymann.

  Heb je chronische pijn en wil je verder met jouw leven? Ben je er klaar voor om de volgende stap te nemen. Schrijf je dan in voor onze cursus!

  Inschrijven: Sterk met Pijn | Online cursus
  via Zoom – maandagochtend – start 23 sept – introductie 31 aug

  Inschrijven: Sterk met Pijn | Online cursus
  via Zoom – dinsdagochtend – start 24 sept – introductie 31 aug

  Inschrijven: Sterk met Pijn | Online cursus
  via Zoom – dinsdagavond – start 24 sept – introductie 31 aug

   

  Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met de ervaringsdeskundige begeleider:
  Debby – debby@sterkmetpijn.nl