Direct of indirect, we hebben allemaal te maken met chronische pijn en de gevolgen daarvan. Daarom richt de Week van de Pijn (26 sep t/m 1 okt 2016) zich eigenlijk op iedereen in ons land. De website is recent gelanceerd en bevat informatie en de mogelijkheid je in te schrijven voor activiteiten in de Week of een donatie te doen.

De Week van de Pijn is er voor het grote publiek en voor professionals in de zorg. Voor patiënten, mantelzorgers en patiëntenorganisaties. Voor zorgverzekeraars en beleidsmakers. Het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten draagt het initiatief een warm hart toe, is een van de sponsoren en heeft twee afgevaardigden in de stuurgroep van initiator Pijn Samen. Wat we willen bereiken is herkenning en erkenning van chronische pijn en draagvlak creëren voor doelmatige pijnbestrijding. Tijdens de Week van de Pijn 2016 krijgt chronische pijn extra aandacht. Met tal van evenementen, een bijzondere film en een spannend boek.

Meer informatie of een donatie doen? Bekijk de congresflyer of surf naar www.deweekvandepijn.nl. De inschrijving is nog niet gestart, maar goed om te weten is dat leden van patiëntenorganisaties – aangesloten bij het SWP – tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen deelnemen van 25 euro.

Een initiatief van Pijn Samen