Op welke onderwerpen moet ReumaNederland zich de komende 20 jaar richten om het leven met een reumatische aandoening te verbeteren? Om deze vraag te beantwoorden gaat ReumaNederland het gesprek aan met mensen met reumatische aandoeningen en hun naasten, onder leiding van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Graag willen ze in een reeks online dialoogbijeenkomsten in gesprek gaan met mensen met reumatische aandoeningen en naasten over  (onvervulde) behoeften. Tegen welke zaken loopt u in het dagelijks leven aan? Wat zijn uw wensen en dromen voor de toekomst met betrekking tot het leven met een reumatische aandoening? Welke behoeften hebben naasten? Welke rol kan ReumaNederland daarin spelen?

Heeft u een reumatische aandoening of iemand in uw directe omgeving en wilt u uw stem tijdens een van de dialoogsessies laten horen? De volgende online bijeenkomsten zullen plaatsvinden:

  • Fibromyalgie: 5 augustus, 15:00 – 17:00
  • Zeldzamere vormen: 6 augustus, 15:00 – 17:00
  • Een gemixte groep: 7 augustus, 15:00-17:00
  • Een gemixte groep in de avond: 18 augustus, 19:00 – 21:00

• Iemand in uw directe omgeving heeft een reumatische aandoening: half augustus keuze uit twee data zie de link hieronder.

Zou u graag willen deelnemen? Vul dan een van onderstaande formulieren in:

Sessies voor mensen met reumatische aandoening: https://forms.gle/PyZPusbqT1SmW9C66 

Sessie voor naasten: https://forms.gle/CiELP4g13DDxTj1D7 

Heeft u nog aanvullende vragen? Stuur ons een email: j.a.nabuurs@vu.nl