Platform leefwijzer.nl vernieuwd

03/03/14

De duizenden Leefwijzer-leden blijven via de community op de hoogte van alle ontwikkelingen in bijvoorbeeld de zorg en het onderwijs. De redactie van Leefwijzer bestaat uit professionals en vrijwilligers die dagelijks al het relevante nieuws delen. Ze volgt nauwlettend de ontwikkelingen, regelingen en instanties waarmee chronisch zieken en gehandicapten te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan toegankelijkheid, onderwijs, vervoer, werk, de gevolgen van decentralisatie en regelingen als PGB, AWBZ en WAJONG.

Persoonlijke blogs

Ook zijn er de zeer persoonlijke verhalen van bloggers, zoals Eric en Marjolein. “Waarom kijkt iedereen zo naar me” en “Vormgeven aan gevoelens vind ik een kwetsbaar proces”. Het zijn blogs die discussies en emoties oproepen. Leefwijzer is er juist voor die discussie en die emotie, we delen lief en leed met elkaar.

Leden van Leefwijzer blijven niet alleen op de hoogte van het nieuws, maar praten mee in discussies, reageren op blogs, lezen persoonlijke verhalen en recensies over (toegankelijke) uitstapjes, films en boeken.