Pijnzorg beter, met inbreng patiënten

Meepraten vanuit patiëntenoogpunt

Via het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem laten mensen met chronische pijn gezamenlijk één stem horen ter verbetering van de pijnzorg in Nederland.

Binnen het NALK zijn diverse werkgroepen actief, waaronder de Werkgroep ‘Samenwerken met patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten’. In deze werkgroep komen (ex-) patiënten en zorgprofessionals bij elkaar om initiatieven te ontwikkelen die de samenwerking tussen patiënten en professionals optimaliseren.

De missie van de werkgroep ‘Samenwerken met patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten’ is om samen met de doelgroep de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven te verbeteren. De werkgroep is tot nu vooral gericht geweest op het op gang brengen van de inbreng van (ex)patiënten bij onderzoeks- en zorgvernieuwingsprojecten.

PatiëntenPanel
De werkgroep heeft in samenwerking met Pijnpatiënten naar één stem een PatiëntenPanel ‘Aanhoudende Lichamelijke Klachten’ opgezet.

Input ervaringsdeskundige gezocht
Wij zijn nog op zoek naar (ex)patiënten voor uitbreiding van het panel. Interesse? Of kent u iemand voor dit panel? Klik dan hier voor meer informatie en aanmelding.

Input patiënten aangeboden
Wilt u als professional de kwaliteit en relevantie van uw project of onderzoek verhogen? Leg dan uw vraag of onderzoek voor aan het panel. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

 

 

Nieuws

Gezocht Patiënten die willen meedenken!

Patiënten voor patiënten panel gezocht Recent zijn de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool van Utrecht samen een onderzoek gestart naar het optimaliseren van Oefentherapie om het beweeggedrag in het dagelijks leven te verbeteren bij patiënten met chronische pijn....

Agenda

Cursus Sterk met Pijn gepland voor het najaar!

In het najaar starten we weer met de cursus Sterk met Pijn - zowel fysiek als online! In o.a. Friesland, Zuid-Holland en Utrecht is er nog plek. Later dit jaar hopen we ook afstemming te hebben met locaties in Tilburg, Alkmaar e.o. en Roermond. Hiermee hopen we eind...

Lees meer

Cursus Sterk met Pijn gaat weer starten!

Zo blij dat we weer gaan starten! We hebben het zo gemist!! DE cursus van, voor en gemaakt en gegeven door mensen met Chronische Pijn! Laat #chronischepijn je leven niet overnemen. Kom in actie! Samen komen we verder... Veel verder. Bekijk hier welke toppers in het...

Lees meer