Hoe is het in úw gemeente gesteld met de zorg en hulp? Is die voldoende beschikbaar, sluit die aan bij de behoefte van zorgvragers? Welke uitdagingen liggen er nog voor gemeenten? Kom naar de nieuwjaarsbijeenkomst van Patiëntenfederatie Nederland, Ieder(in), MIND, Landelijk Platform Psychische Gezondheid en PGOsupport: een middag vol ontmoetingen, oude en nieuwe gezichten én een inspirerende opmaat naar de komende gemeenteraadsverkiezingen.

WANNEER EN WAAR

Maandag 22 januari 2018
14:30 – 18:00 uur
Jaarbeurs Utrecht, Supernova (in het Hallencomplex)

VOOR WIE

Voor lidorganisaties, patiënten en cliënten, beleidsmakers, gemeenteraadsleden, Tweede Kamerleden, bestuurders in de zorg, professionals en andere relaties. U kunt zich tot 15 januari 2018 opgeven via het aanmeldingsformulier 

VERKIEZINGEN!
In de aanloop naar de gemeenteraads-verkiezingen in maart hebben we patiënten en cliënten gevraagd hoe zij de zorg, ondersteuning en hulp in hun gemeente ervaren. Wat gaat goed en waar kan het beter? We presenteren de resultaten van dit onderzoek. We bieden het podium aan goede voorbeelden en oplossingen. Een open gesprek tussen mensen met een psychische aandoening of (chronische) ziekte, beleidsmakers, politici en bestuurders.Aansluitend is er ruimschoots gelegenheid om verder te praten en met elkaar te proosten op een goed 2018.