Chronische pijn kan jouw leven en dat van je omgeving (directe en indirecte) behoorlijk beïnvloeden. Je vraagt niet om verandering, maar helaas denkt je lichaam hier soms anders over als je chronisch ziek wordt.

Thuis, op je werk, familie of vrienden, men begrijpt niet wat chronische pijn met je doet. Je dagelijks leven is inmiddels behoorlijk ontregeld. Wil je weer zelf de regie over je leven?.

Hoe kan #positievegezondheid een rol spelen? Haptotherapeut Linda Brouwer geeft inzicht over de inzet van Haptotherapie bij Chronische Pijn.

Meer weten? Bezoek dan samen met anderen de voorlichtingsavond op woensdag 19 mei a.s. bij IndekernGezond in Leidsche Rijn van 19.00 – 21.00 uur.*

*Mocht het aantal mensen groter zijn dan volgens de corona maatregelen toegestaan dan kunnen we overschakelen naar een online voorlichtingsbijeenkomst.Aanmelden voor de voorlichtingsavond? Stuur voor 17 mei a.s. een mail aan esther@sterkmetpijn.nl.

Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem heeft een mooie cursus die face to face in Utrecht start eind mei.

In het najaar zullen er meer face to face cursussen starten. De planning wordt in de komende maanden definitief vastgelegd.

Ook zijn er mogelijkheden voor het volgen van de cursus Sterk met Pijn via online bijeenkomsten. Meer informatie vind je op de site.

Nog niet aangemeld? Kijk dan op https://www.pijnpatientennaar1stem.nl/…/cursus-sterk-pijn/

#Chronischepijn

#Sterkmetpijn

#ervaringsdeskundigheid