Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

A A A

Pijnzorg beter, met inbreng patiënten..

Geen btw bij voucherprojecten

Veel organisaties maken zich zorgen over eventuele btw-heffing bij voucherprojecten. PGOsupport schakelde een btw-specialist in. Zijn oordeel: er is geen sprake van btw bij vouchers. Meer weten? Klik hier.

Lees meer

Bikkels a.s. zo: Ya-Keylah

Ya-Keylah’s moeder heeft zware reuma, en moet vaak naar het ziekenhuis. Omdat Ya-Keylah (11) zoveel voor haar moeder en broertjes moest zorgen, ging het niet goed meer op school.

Lees meer

Job en zijn zieke ouders en broer

De twaalfjarige Job heeft een zieke vader, moeder en grote broer. Zijn moeder en broer weten hun auto-immuunziekte met medicijnen aardig in bedwang te houden. Maar wat zijn vader precies heeft…

Lees meer

Pijnpatienten in nieuwsbrief PAE

De nieuwsbrief van maart 2014 van Pain Alliance Europe (PAE) staat weer boordevol belangenbehartigingsinformatie met betrekking tot chronische pijn én over ons Samenwerkingsverband.

Lees meer

Platform leefwijzer.nl vernieuwd

Leefwijzer is de grootste en oudste online community voor mensen met een handicap of chronische ziekte in Nederland en België. Al ruim tien jaar delen bezoekers met een beperking hier lief en leed met gelijkgestemden. Na een flinke technische opknapbeurt en met een fris nieuw uiterlijk is Leefwijzer.nl helemaal klaar voor 2014.

Lees meer